Dakwerken Zillebeke
Dakwerken in Zillebeke gepland?


Opgelet voor malafide dakwerkers in de regio van Zillebeke

Let in de buurt van Zillebeke echter op voor malafide dakdekkers die aanbellen van woning tot woning met aanbiedingen om dakreparaties, dakreinigingen, mos-vrij maken van uw dak of om andere dakwerken uit te voeren.

Veelal gebruiken deze oplichters producten die wettelijk niet zijn goedgekeurd en bovendien zelfs uw dak kunnen ruïneren! Mogelijks komen deze personen na het betalen van duizenden euro’s als voorschot op de geplande dakwerken nadien zelfs niet opdagen.

Of erger nog, ze starten met de dakwerken en veroorzaken opzettelijk schade waardoor je dak niet langer waterdicht is. Daarop krijg je een hogere offerte gepresenteerd waarop je onmiddellijk nog een extra voorschot in contanten dient te betalen! Deze oplichters zijn actief in alle mogelijke regio's in ons land alsook in de buurt van Zillebeke.

Daarom is belangrijk een erkende dakwerker te kiezen met voldoende ervaring voor zowel bij nieuwbouwpanden als renovatiewerken.

Wenst u dus dakwerken uit te voeren in de regio van Zillebeke door een vakbekwame dakwerker? Raadpleeg altijd onze website!

Dakwerken regio Zillebeke vinden / www.dakenwerken-regio.be